تحولات منطقه

معاون امورجوانان وزارت ورزش وجوانان بابیان این که حدود 1500 مرکزمشاوره درکشوربامجوزاین وزارتخانه فعال هستند وبه صورت تخصصی درحوزه خانواده وجوانان خدمات مشاوره ارائه می‌دهند،اعلام کرد:خدمات مشاوره‌ای دربسیاری مواردبرای سه دهک پایین جامعه رایگان است.

خدمات مشاوره‌ای رایگان برای سه دهک پایین جامعه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا رحیمی اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در سراسر کشور با مجوز این معاونت فعال هستند و به صورت تخصصی در حوزه خانواده و جوانان خدمات مشاوره روان‌شناختی ارائه می‌دهند.

رحیمی با اشاره به همکاری مستمر این مراکز با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، گفت: کیفیت خدمات مشاوره‌ای در این مراکز به‌طور مداوم ارتقا یافته و تلاش می‌شود خدمات حمایتی، هدفمند و عادلانه در اختیار اقشار مختلف جامعه قرار گیرد.

وی افزود: برای سه دهک پایین جامعه، خدمات مشاوره‌ای در بسیاری موارد رایگان ارائه می‌شود و زنان سرپرست خانوار نیز از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد.

رحیمی تأکید کرد: این حمایت‌ها به‌ویژه در مشاوره‌های پیش از ازدواج صورت می‌گیرد تا ضمن پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بنیان خانواده‌ها تقویت شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha